romantic

romantic

Wednesday, 13 April 2011

kali ni i nak story bout banabill red..banabill red i take dari name baby bear + nabil aqmar + red hha..
lawak becoz my boyfie mcm my muke baby bear(anak beruang) i amat sayang die,kami baru lagi kapel ..
alhamdulilah setakat ni die masih cinte & sayang & setia pade i.
ape-ape keputusan i.
i akan tanye die .& die akan cube bagi pendapat & nasihat kat i..
i sayang die..
bile kami gado,banabill red la yg sush payah pujuk smpai bosan agak yea.haha !!
my sayang ! 
maafkan sayang my okey !!
                                                               i love this style !
smart kan boys korean ni ..
tapi yang penting my baby bear is mr korean la jugak sikit lah .haha :)
but him face much like china ..
hurmmm ..
 
my syg love lah ni style..
korng smart ?? <3 <3 video

No comments:

Post a Comment