romantic

romantic

Tuesday, 3 May 2011

MERINDU SESEORANG :(

                                                                 merindui seseorang bukan lah satu perkara yang luar biase bagi seseorang insan yang hidup dalam dunia yang serba megah.bagaimana seseorang insan hendak berusaha kalau tidak ade insan lain membantu seseorang insan yang mahukan pertolongan.bagaimana saye hendak berusaha??
hati ang sangat merindui seseorang insan yang bername ''nabil aqmar'' itu?awak saye sgt mencintai awak kalau boley saye nak hidup bahagia ngn awak tapi awak nak hidup same2 degan saye kalau saye susah suatu hari nnt??awak walaupun saye ni x sekuat untuk hadapi saat yang sukar dalam hidup saye tapi saye nak awak tahu yang saye amat2 mencintai diri awak ...

saye senang bersama dengan nabil kerane dia sayang saye & mencintai diri saye ..bagaimane kalau saye susah awak nak tolong saye.
saye sentiase mahu awak tlg tapi pade mase same saye xnk menyusahkan hidup seseorang insan yang saye cinta..
 
saye berharap sangat awak datang & memberi pertolongan kepade saye nabil,, awak nak tahu ?? saye xde sape sape yang boley saye luahkan saye mahu luahkan kat awak tapiiii....
awak macam mahu tidak mahu mendengar ye..
sya mhu pertolongandari awak tapi awak tidak memahami kehendak saye,, jadi saye mengabil keputusan untuk berdiam diri sahaje..
saye pilu ...hati saye xdapat di bendu krane terlalu sedih ..

hati saye senang untuk sesiape sahaje melukai nye..
saye teramat sensitive untuk awak..
saye tidak boleh tengok sedih sebab saye.
tapikan awak..awak kurang faham ape yang saye nak?? kenape awak ??saye tertekan dalam masalah saye hadapi ini??
saye mahukan awak saye mahukan kite sentiase contact bersame !! 

HARI YANG SUNGGUH MEMBOSANKAN

semenjak ''hp'' i kene rampas with mama semakin hari i rase semakin tension semakin boring hidup ni.
fikir fikir & terus fikir mcm mne nk dpt ''hp'' balik & sape2 boleh tolong huh.
sedih rase yea lame sgt da xcontact nabil aqmar ..hanye FACEBOOK sahaje yg membuat kami contact .
bile ''die'' xonline or i xonline xde la kami contact..
kesian kan kami haha..i selalu doa & berharap semoga allah sentiasa makbulkan doa i..
i sentiase merindui nabil aqmar & mencintai diri nye sampai bile-bile ..
walaupun apepun yang jadi i tetap akan berusaha membuat yang terbaik untuk hubugan kami & berharap terus menerus kekal sepanjang hayat kami..
cume sekarang ni saye berharap sgt kepade kawan saye:fatin
harap2 die dapat menolong saye mendpt ''hp''
xthu macm mne lg nk bt xde sape nak tlg skrg ni hanye allah sahaje dpt menolong i..
saye berharap semoga suatu hari nt xde bende yang terjadi seperti ini..huhu
ya allah ''engkau tlg lah hamba mu ini hanye engkau sahaje yang tahu perasaan ku.saye merayu kepade mu ya allah supaye ''hp'' saye dpt blk ''
xthu nak ckp ape lgi ''orang tercinte xonline sedih sgt''
bile detik2 bahagia nak dtg.i xnk jadi mcm ni lg
xde sape tlg saye ya allah engkau makbulkan lah doaku itu amin.
saye merayu kepade mu ya allah semoga engkau memakbulkan doa2 ku amin..
my syg,,, ilove very much,,, syg sygkn my syg ,,,,
sape nak tlg kite hurmmm ....
xlarat lg nak fikir psal ni rase mcm nk menagis aje..
setiap hari sayang sunyi xde sspe teman ummm....
hanye ade bantal pelok..syg rindu my syg sgt2..
kalau la tiada halangan dlm hubugan kite tentu kite bahagia sekarang..

Monday, 25 April 2011

Sabah

huhu im so happy!!! coz im at my home town hihi SABAH!! hahahah!! but im going to miss my friend,my kitty,adn mostly my syg.
i miss my syg~~~ :(
i love her verry much huhu..
i hope that she not feeling bored at home.
kesian syg my huhuuh jgn sedih syg k.nanti kite jumpa balik kite DATE 2 hihi boleh kn syg? huuhuh..muahh my syg 4ever and ever!!!

Opps! almost forgot.check this picture that i made. :)
plz.give comment k ^_^. ''my sweet2 baby sweetheart''.

Friday, 22 April 2011

i love u more & more

my syg !!! 
i really love u more & forever.hari ni my syg i xdpt online sbb xde lappy huhu...
sedey yea kene online sorang2 mcm ni xbestkan klau orang tersyg xde online same2 ngn kite..
ape boley buat saba jelah..
nk chatting ngn sape pon xthu lah..buring sungguh aishh...
selalu ye i tggu die or die tggu i online 
& then we chatting lah smpai pgi..hihi 
bile die xonline i rase nak menjerit je sebab buring haha'mcm tarzan haha
harap harap laa kite orang berkekalan sampai bile-bile rindu kat die 
lagi 2 hari die nk blk sabah i harap die baik2 je..bile kat sane berjauhan la kami :(
i hope die selalu contact i kat sane becoz bile my syg at melake die jarang contact ....
i laa buring stay at uma xthu nak buad ape bile kedit low memanjang....
my syg pon low memanjang hihi....i sebenar ye xthu nak story ape lgi...
buring sgt2  ape yang boley i buad sekarang tulis & terus tulis tentang si dia yang i love forever..
my syg ni baik..kelakar..setie kot hahaha...pandai main gitar ..pandai main piano muke pon mcm cine + korea 
i rindu kan budak ni :) nabil aqmar  my syg imy ily muaacchhhh....~~~



Tuesday, 19 April 2011

Saturday, 16 April 2011

NAK JADI MCM DIE ??

                                      teringin pulak nak jadi macam ''amiera nur aisya''
dlm novel ''masih setia'hai!!seronok i tengok pasangan bahagia dalam sume cite-2 novel nak jugak jadi macam diorang akhir yea dapat jugak dorang bahagia disamping orang yang diorang cinte..cerite ni mengisahkan tentang gempa bumi yang jadi dekat ''indonesia'' hah tempat-2 yang i pena turun kat sane pon kene ''gempa bumi'' nampak ye macam dasyat je huh!!sadly cerite ni care hidup amiera yang sederhana `~~& mase tu pulak kene kawen dgn pilihan nenek die..amiera ni adalah slh satu waris orang'' minangkabau ''   act sape yang pena pegi ''indonesia ''
place:minangkabau
tahu lah..
amiera ni salah seorang kaum piliang & kakak die yang bername emi..
tapi kakak die da nak kawen soooo !! die lah salah satu waris yang kene kawen dgn pilihan (unyang)ni dlm bahsa melyu (nenek)name lelaki yang sepatut ye kene kahwen ngn amiera rudy anak keponakan ayah & emak ye..tapi act amiera ni xpenah suke & xde hati kat rudy..smpai satu saat unyang nakkan miera stay indonesia bt sementare ...kesian miera !!
sampai lah tante anggriani pujuk miera ..(tante anggriani)adalah emak saudare miera ...
pade petang tu..tante anggriani & om fakhri bawa amiera pegi makn d tepi pantai..
& mase tulah miera tgk awan & langit xde langsung burung2 melintas rase semacam aje..miera bgthu om fakhri..om fakhri berkate die sgt xsedp hati..
tetibe xsmpai 1 minit gempa bumi terus melanda..
amiera.om fakhri,tante anggriani & anak2 yea...lari keluar 
dan mase tu sume orang da xboley nak fikir ape2 cume menjerit minx tlg & cari anak2 saumi serta saudare mare yg terdekt..ya alllah mase bce novel ni memg takut lah...walaupun kite kt malaysia ni jarang sgt kene gempa bumi...
selepas sume ye kembali reda ..amiera fobia & terus menerus takut..
selepas itu dlm due tige hari lepas gempa bumi..kak bib adalah kawan amiera yg same2 study kt universiti
join same2 persatuan sukarelawan & menelefon miera supaye menunggu sukarelawan yayasan nur..
& sebelom itu samse amiera pegi cuci muke d telaga & miera telah berjmpa seorg kanak2 kecil yg bername ''lina'' sedg bermundar mandir ...kesian pade ank kecil ni bentak hati amiera..amiera brtanyekn kanak2 itu nme siape?tempat tggal?ibu bapak? tapi anak itu terus berdiam diri...
dn pade keesokan hari ye om fakhri telah pon pggil doktor ..
... pade mase tulah miera jmpa dr.malik...
huh sweet giler.....
sampai disni saje lah... i nak story ngn u all penat tgn .....hahahhahaha
assalamualaikum ...

Friday, 15 April 2011

broken heart :(

                                          
                                             apakah salah yea jike kite meminta 'picture' kite dekat kawan kite..
apa lah yang susah sangat nak bawak !! bile di tanye nanti lah 'weyh'..
ni lah akibat yea kalau pakai handphone orang !!
i da ckap dekat die ~~~ ni first & the last i pakai handphone die.
bukan handphone i xclear but ...i xde pilihan mase die suruh i pakai handphone 'die'..
bile i ckap i sedey dgn perangai die mcm ni..
'die' ckap so u nk merajuk psal 'i' xbg 'picture' 'you all'  'so becoz tu you nak taching sampai macam ni kat i smpai lari dari i pegi kat member2 you all'
i say 'yes'.........
i say' & knpe if i go with 'my all friend' i xkish pon if u nk go with ur'all friend ade i kish....!!
i xmwa pon !!
& kami terus diam..
sambung'she say to me !! so u fikir i ni jealous with you all lah..
xde makne ye i nk jealous with all berdue..haha she laughing to me..
'say heart' kau memg girl fuck !!
i tell to my bestie i tanye die & she say 'minah tu yang salah'
hah !! memagn pon ....
'minah tgu nk blame i pulak..
if u all goto kedai picture..
u all minx picture u all xkan lah kedai tu xbg rite..
so now i say to 'si minah tu' next week i nk jugak picture we all...

ni sume picture i....
okey///......
& thanks alll sape2 yang follow me .....thanks <3 you all muaacchhh !!

Thursday, 14 April 2011

sedih sangat apabila internet lembab. :'(

Sedih sangat apabila internet lembab. :'( saya nak chat sama GF saya pun x dapat....aduuu~ saya rindu sgat GF saya.
Syg my rindu syg.
My pun xtau lh ape masalah internet skrng ni.
bukan ini jh berlaku dh lh semalam pun internet slow.

"MY LOVE U SYG"
Macam ini lah akibat internet lembab. dah lah pagi-pagi buta ini tidak tahu nak buat.
hurmm(mood sedih). :'(

Wednesday, 13 April 2011

Donfy hyun joon@Bill skeleton III

Donfy hyun joon@Bill skeleton III
evanique community bermule pade 30 sep 2010
& community baru nak still tgh berkembang now if u all nak tgk or adding
EVANIQUE YUN SHIN ~~
                                                                            
                                                                      EVANIQUE COMMUNITY
kali ni i nak story bout banabill red..banabill red i take dari name baby bear + nabil aqmar + red hha..
lawak becoz my boyfie mcm my muke baby bear(anak beruang) i amat sayang die,kami baru lagi kapel ..
alhamdulilah setakat ni die masih cinte & sayang & setia pade i.
ape-ape keputusan i.
i akan tanye die .& die akan cube bagi pendapat & nasihat kat i..
i sayang die..
bile kami gado,banabill red la yg sush payah pujuk smpai bosan agak yea.haha !!
my sayang ! 
maafkan sayang my okey !!
                                                               i love this style !
smart kan boys korean ni ..
tapi yang penting my baby bear is mr korean la jugak sikit lah .haha :)
but him face much like china ..
hurmmm ..
 
my syg love lah ni style..
korng smart ?? <3 <3 video

Tuesday, 12 April 2011

A cute poem for my cute girl.

You changed my world with a blink of an eye 
That is something that I can not deny 
You put my soul from worst to best 
That is why I treasure you my dearest Marites



You just don't know what you have done for me 
You even pushed me to the best that I can be 
You really are an angel sent from above 
To take care of me and shower with love



When I'm with you I will not cry even a single a tear 
And your touch have chased away all of my fear 
You have given me a life that I could live worthwhile 
It is even better everytime you smile



It so magical those things you've made 
To bring back my faith that almost fade 
Now my life is a dream come true 
It all began when I was loved by you



Now I have found what I am looking for 
It's you and your love and nothing more 
Co'z you have given me this feeling of contentment 
In my life something I've never felt



I wish I could talk 'til the end of day 
But now I'm running out of things to say 
So I'll end by the line you already know 
"I LOVE YOU" more than what I could show

Monday, 11 April 2011

just listen what im trying to say 'syg'

My pernah berkata right syg,yg my jujur syg.syg x nmpak kh yg my skrng jujur habis-habisan skrng.syg harusnya bersyukur dpt my.my tell something.lelaki lain,if gf die minta email FB lekaki die,itu lekaki xkan bagi punya coz takut.but for my x my bagi ape syg mau.
dan contoh lh if lelaki tu telah bagi email die.comferm tu laleki dh deleted dh msg,picture,dan hal secret lh.but for my x.my tunjuk my jujur so syg dh nmpak dh kn fb my.klau lelaki lain x tunjuk but my x kisah,coz syg nak my jujur kn.so my jujur lh syg.


syg dh cakap dh kn dalam note syg.''bored i really love u..i xnk jauh dri die.. rase sedey je hati ni .mengenangkan pade 6 april <3 sugguh menyanyat hati i.. haha miss love syg sume prasaan ade..ya allah kau teguhkn la hbgan ku ngn si dia agar kami boleh hdup bhagia..kau kuatkn hati kami walaupun dugaan cabaran yang dtg kpade kami .kami berharap hbgan ni xakan putus walaupun ade perempuan / lelaki yg musnahkn hbgan kami.i really love u more & more teramat syg pda anak beruang nabil aqmar syg die sgt..guck luck 4 big exam muacchh'' syg dh ckp dh kn...my syg sama syg my rindu sama syg itu lh sebab my nak kasih tunjuk yg my ni jujur sama syg.


my cinta pada syg.kisah lama kisah lama my x mau kita bergaduh lagi.my xde ape2 lgi selain syg jh..


my cinte kn syg.. :'(

my gurl


This is ''syg''.
die kuat sangat merajuk.
merajuk pasal i ni...hahahahha
kadang2 die marajuk i ketawa..
coz entah lh napa haha
 but sometime i serious juga.
''syg my bukan x mau kasih merajuk sama syg,hanya my x tau nak cerita ape sama syg huhuhuhu bukan my sengaja nak kasih merajuk.''

kuat merajuk tapi i still LOVE her.
syg my love u syg~ muaahhh2!!!!

bestkn kalau dpt jumpa syg balik huhuhuhu.

well i also dont know what to say but 
i want to say is that i love my so much!

''I LOVE U sayang"

Saturday, 9 April 2011

miss this time

ni pic kami mase kami meet pade 6 april ..
                                                                                                                                                                 i really love him so damn much ..
love forever & ever
when i kiss him i really so hapy with him ..
honestly i syg sgt kat die.
i berharap i selalu lah dapat besame dgn die.
i slalu miss him a second a minit a hour a days
i want hugs u my syg..

syg berdoa to allah 
yg syg nak sentiase my syg tahu 
yang syg nak jage my dgn sebaik mungkin
masih bernyawa dekat bumi ni/
syg love u very much
tiap2 mase syg igat kat my syg..


ini lah baby bear i.
yang selalu i egt kat die.klau boley i nak selalu dekat ngn die.
mase hari baby bear i nak balik melake
i rase macam xboley trime yang die nak balik sane & sambung blaja
mase tu betul2 cepat bt i dgn my baby bear.
cute x my syg hihi..
my syg i love u ....
tapi die sempat main gitar untuk i 
romantik yea die
pandangan mate die
tenungan die wau~~
betul2 bt i terharu..
mase tu i xthu nk bt ape rse mcm da x igt dunia
haha..........haha....
tapi sempat i kiss pipi die 
sebelom die balik ...

muke mamat ni sebiji due biji macam cine haha..
alalalala adek bradek mcm korean & japan lah..
hahaha.. syg die lah..
i want kissing u 
i want hugs u
i want love u smpai syg xde dlm dunie ni..
syg akan mencintai die ..bt slame yea klau boley lah..
insyaallah.....
ape yang penting!! 
setia lah pade yang satu if korang rase xckup tu
lantak korang lah der..
ade wa kisah.///
bile satu saat nnt i nak die sentiase dlm hidup i 
xtggalkan i ...waa sweet yea..
okey lah smpai sni je bro..
waa xtw nak story morry ape lagi..
assalamualaikum.
bye ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Sunday, 27 March 2011

miss u forever

helllo all i really miss u
and i miss my syg too..hihi forever
xtw nk ckp mcm mne lg but
i love him somuchhh
love you
need you
miss you
kissing you
hugs you..

okey story about ?
shopping :
duit da abhs haha akibat bershopping trlalu byk ni la jd yea..
mcm mne nk gnti blk uwaaaa....sedeys btul la..
hbs duit i ..u kikis haha....

Thursday, 24 March 2011

haha at my school have new student its girls la...
peramah ya amat huhu....
babe kesian u i tggalkn u...
smlm sorry 4 ur information i sengaje je wat dkt u mcm tu..
hihi haih bdk jhat haha..
korg nk thu bdk ni kasar gler ckp ngn org lain..
die baek 'brwtakan ksar huhu..
(sumpah)i bkn xske u..
tpppppp !!!
care u tu ksar sgt la...

Wednesday, 23 March 2011

=.=

feeling sleepy huhuhu...really need some rest huhuhuhu

Sunday, 20 March 2011

Thinking further... ''marry'' & ''kids'' & ''daddy and mummy''.

 I LOVE TALKING TO MY WIFE..
she so different from the other girl..
she is sweet 'Like Candy'.
we talking about to have kids,and we want to have 2 kids.
the first child we want is a boy.
second is a girl.
and we want our name for our child 'japan name'.
we want our child call us daddy and mummy..
so sweet.

insyaallah...i will do my best to make my family and as a daddy..to prove that i can do this..

P/s:' syg '...'my' love u so much.
'my' will give everything to make our family happy.
and 'my' want us always have a happy day.
even we fight or mad each other,we promise never lost each other.
'my' don't want we fight.
'my' love u
forever and ever..

sharing is carring~~

this is me @Mr.Korea ...

Saturday, 19 March 2011



                                                         :) sweetie haha love this picture
A:4 ain
awak awak smart topi pnjm boley..??
nice post hihi
this is my community addink at facebook
evanique calista thanks u

donfy hyun joon

donfy hyun joon

bored time :D

haha bored ..
line pulak lembab mcm siput kure-kure
haih sakit otak..
terlalu boring untk aq tgk blogspst.facebooker
haha oitoitoit
sape sape ade blog please follow haha'
boring boring sudaa bhahahhhaaa...

Tuesday, 15 March 2011

buah tangan tok si jantung haty ((;

helllo all ...

my syg i love u sdm lah
hanye my je yg ade kt hati syg skrg haha
miss u my syg
name: nabil aqmar
love u lah...
mr.korea
haha weyh budak ko xpyh lah nk bajet hot yg kaw tu ank org kaye aq xheran langsg..
n one more thing kaw tu yg terhegeh2 nk tgk fb blog aq...
sedar dr siket wey
aq bkn mcm kaw..gile hot
n aq xmcm kaw kmpg..
cpyct do..
stop r cermin dri tu...

Thursday, 10 March 2011

hahaha hr ni my jadi xtentu arah lah..
kenpe ek..
sedeys lol
nak keluar air mate ku
haha

to my kakak myrah choi's
thanks u syg my kakak ..

Friday, 4 March 2011

donfy piano

hello im donfy my name is fea :)